Tervehdys kaikki!

Olen Kati, Korsupuodin nurkkien siistijä ja korsutonttu Saimaan rannalta. Lasten myötä aloin ajatella omaa ja perheen hyvinvointia, miten siihen voisin valinnoillani vaikuttaa. Haluan tarjota lapsilleni mahdollisimman puhtaan ja turvallisen elinympäristön ilman turhia kemikaaleja, ja kyllä, voin sanoa hurahtaneeni luonnonkosmetiikkaan ihan täysillä.

Olen myös miettinyt, miksi tavarat pitäisi kuljettaa meille ulkomailta… Maastamme löytyy paljon hyviä ja taidokkaita käsityöläisiä sekä muita toimijoita, joilta saa luotettavia ja katseen kestäviä tuotteita viemisiksi tai omaksi silmäniloksi.

Nämä ovat itselleni tärkeitä arvoja, jotka haluan myös lapsilleni opettaa. Niiden pohjalta lähti myös idea koota turvallisia ja kotimaisia tuotteita yksille sivuille, säästän teiltä vaivan tutkia yksittäisen tuotteen kohdalla valmistajan tietoja ja raaka-aineiden taustoja.

Itse haluan, että sanaan voidaan luottaa ja siitä pidetään kiinni, mitä luvataan. Kyselkää, kiittäkää tai kommentoikaa, olen valmis ottamaan vastaan risut ja ruusut, kuten myös haasteet toiminnan edelleen kehittämiseksi.

Luotetaan siis yhdessä kotimaiseen, katsotaan mitä kaikkea ihanaa täältä voimme löytää. Astu rohkeasti sisään puotiin ja sen laajenevaan valikoimaan.

Kati

Ps. Hirsien välistä löytyy varmasti kirjeen mentävä rako, johon voit viestiä jättää. Voit tietysti myös pirauttaa tai laittaa sähköpostia.